USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Californien og vestkysten

Californien ligger på vestkysten i USA og er meget populær blandt amerikanere og turister på grund af  den lange smukke vestkyst med sol og sand. De 4 største byer i staten Californien er Los Angeles, San Diego, San Jose og San Francisco. Californien er det sted i USA hvor der findes den største mangfoldighed i befolkningen med hensyn til rase, religion og overbevisning. Den største procentdel tilhører hvide amerikanere. Og dermed er det mest almindelige sprog Engelsk og derefter Spansk. Mange snakker både Engelsk og Spansk. Der tales i alt over 200 forskellige sprog i staten Californien, så det kan med rette kaldes et Internationalt og kulturelt metropolis.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Californien opfattes af mange som en friere stat end resten af USA, fordi den er så åben og International med de mange forskellige raser og religioner. Alternative livsstile er mere acceptable her. Staten Californien tiltrækker også mange bøsser og lesbiske, netop fordi folk og regeringen ikke er så stramme i reglerne.

Californien er desuden attraktivt som feriested og rejsemål med den lange badekyst, varme vejr og store flotte bjerge. Mange surfere kommer også til Californien for at surfe på vestkysten og opleve det ægte strandliv.

Californien er også blevet promoveret af kendte mennesker som Beach Boys, som værende et afslappet strand paradis.

I Californien kan man så flyve til Los Angeles, San Diego eller San Fransisco, som hver især er en stor oplevelse og et besøg værd når man er i USA. Los Angeles tiltrækker mange unge mennesker som ønsker at blive berømte og så tager til Los Angeles for at blive “opdaget”. I Los Angeles kan man se det berømte  “Hollywood-skilt” som jo netop er lig med berømmelse, TV, film og den nyeste moderne musik. Los Angeles er desuden kendt for at være forrest når det kommer til mode, og man kan når man besøger Los Angeles se helt nye trends på gadebilledet og virkelig få indblik i den helt store modekultur som findes her.