USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Los Angeles

Los Angeles reklamerer med at være “underholdningens hovedstad” på verdens plan. Mere end 25 milioner mennesker besøger hvert år Los Angeles. Deriblandt er mange unge mennesker som har en drøm om at blive berømt skuespiller, model eller musiker og rejser derfor til Los Angeles og Hollywood for at “være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt”. I Los Angeles kan man opleve “Hollywood skiltet” og få indblik i filmens, TV’ets og musikkens bagland.

Los Angeles er en af de førende storbyer indenfor mode og nye trends, og det er en stor oplevelse af se den store mangfoldighed i udseende og stil, som findes i gadebilledet. Los Angeles er virkelig en kulturoplevelse.

Klik her for at købe billige billetter til Los Angeles.

Los Angeles huser mange rige og berømte og når det kommer til restauranter og hoteller, så findes de i alle prisklasser. Hvis man vil besøge nogle af de luksus og prestige fyldte områder, så kan Bel Air, Beverly Hills, Brentwood, Hollywood, Malibu, Manhattan Beach, Marina del Rey, Pacific Palisades og Santa Monica anbefales. Her kan man se med egne øjne nogle af de store huse, ja nærmest slotte som man ellers kun ser i TV, hvor de rige og berømte bor. For at få et godt indblik i hvad Los Angeles har at tilbyde kan det anbefales at booke en guidet tur, hvor man så vil se: Universal Studios, Disneyland, Hollywood Boulevard, Rodeo Drive, The Hollywood History Museum og så videre. Der er noget at se og opleve både for børnefamilier med Disneyland og Magic Mountain og for dem der er interesseret i at shoppe og opleve den anderledes kultur som USA er kendt for.

Fordi Los Angeles er kendt for film, TV og musik er det også et spændende natteliv med store kendte restauranter og klubber, hvor man kan være heldig at rende ind i berømtheder, og live musik og koncerter, både store og prestigefyldte, men også små på undergrundscenen.