USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

San Francisco

San Francisco er en eftertragtet by at bo i og at besøge på grund af dens smukke arkiktektur og liv. San Francisco er kendt for sin store kunstscene som tiltrækker musikkere og kunstnere fra hele verden. San Francisco har adskillige teatre, koncerthaller og museer at byde på, blandt andet “DeYoung Museum” som ligger ved “Golden Gate Park”, “Museum of Modern Art”, “The Artists Alley” og desuden er der store kulturelle og kunstneriske begivenheder omkring Oktoberfesten, Kinesisk nytår og karneval, som fejres med et brag af en fest.

San Francisco kendt for “Golden Gate”, altså den store bro, de stejle veje, de victorianske huse og en stor “China Town”, altså en kinesisk del af byen.

Klik her for at købe billige billetter til San Fransisco.

Golden Gate broen er blevet et kendetegn for San Francisco og for USA, fordi det var den længste udvidede bro da den blev bygget i 1937. Der er dog siden blevet bygget længere broer, men Golden Gate broen er stadig et prægigt syn og broen har vundet omtale og priser for dens flotte udførte arkitektur.

Til Golden Gate broen er der lavet en Golden gate park, som er en enormt stor park som ligger ud til havet på den vestlige side og som besøges og nydes af turister, bedsteforældre, skateboardere og så videre. I Golden gate parken findes et Japansk tea hus, San Francisco’s blomster konservatorium, de Young museum og Stow søen.

Fordi San Francisco ligger ud til vandet har byen et mildt og lidt koldere klima end andre steder i USA. Om sommeren mellem maj og september er den almindelige sommer temperatur mellem 18-21 grader. Derfor er San Francisco ikke lige det oplagte rejsemål og feriested, hvis det er en bade eller surfe ferie man ønsker. Derimod er San Francisco en stor oplevelse, hvis det er en kulturel by ferie man er interesseret i.