USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Chicago

Chicago er en stor og meget befolket by og O’Hara lufthavnen i Chicago er den anden mest brugte og befolkede lufthavn på verdensplan. Chicago anses også for at være en af de vigtigste by i forhold til økonomi og politik i verden. I Chicago bor også mange betydningsfulde folk indenfor politik og økonomi, for eksempel USA’s præsident Barack Obama.

Klik her for at købe billige billetter til Chicago.

Chicago er en af de grønneste byer i USA, fordi der i Chicago fokuseres meget på miljøet og den økologiske tankegang.

I Chicago er der mange spændende ting at opleve for hele familien, se blandt andet Lincoln park zoo, som har et tropisk område hvor man kan se dyr fra hele verden.  Eller gå tilbage i tiden i Chicago’s historiske museum, eller Chicago’s børne museum og desuden er der forskellige kunstmuseer, kulturelle museer og så videre.

Chicago kendes tidligere fra film og TV som en storby med gangstere og bander og opgør. Dette har gjort Chicago til et spændende sted. Senere er Chicago blevet kendt som et centrum for jazz musik og mange jazz musikkere og jazz fans rejser til Chicago for at opleve den specielle og musikalske kultur. Chicago holder både store jazz festivaller og man kan også opleve ny og inspirerende jazz komme til verden på et af de mange musik spille steder, der er at finde rundt omkring i Chicago.