USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Hawaii

Hawaii er et sted vi alle har hørt om eller drøm om. Hawaii er som intet andet sted i verden. Hawaii består af 6 øer, nemlig: Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui og Hawii’s store ø.

På Hawaii har du mulighed for at prøve at surfe, snorkle, se vulkaner, slappe af på nogle af de bedste og smukkeste sandstrande i verden. Der findes en del forskellige bryllupsfirmaer som har specialiseret sig i at opfylde bryllupsdrømme, og som kan arrangere et drømmebryllup på stranden med solnedgang over vulkanerne og med hula-dansende piger i baggrunden. Dette er muligt også selvom du kun er på Hawii i en uges tid på ferie.

Hawaii er kendt for at være et sted for drømme går i opfyldelse og som mulighedernes og oplevelsernes ø. På Hawaii’s største ø findes den største aktive vulkan i verden ved navn Kilauea, det største hav bjerg i verden og det er desuden den yngste af de 6 øer som Hawaii består af, så der er store områder som ikke er udforsket endnu. Det er derfor et spændende og autentisk sted at tage på opdagelse og eventyr.

Klik her for at købe billige billetter til Hawaii.

Der er forskellige oplevelser at hente på de 6 forskellige øer som tilsammen danner Hawaii.

Hawaii’s varme og solrige vejr og dejlige sandstrande gør Hawaii til et eftertragtet rejsemål, den lækre mad og det venlige folkefærd er alt sammen med til at gøre rejsen til Hawaii til en drømmerejse som man ikke lige glemmer med det samme. Hawaii er det perfekte rejsemål hvis man ønsker en romantisk ferie bare for to, eventuelt med et bryllup på stranden inkluderet. Eller hvis man ønsker er afslappet badeferie med drinks og dans på stranden, men også hvis man mere er interesseret i at surfe, snorkle, campere eller sejle i kano. Både familier, kærestepar og backpackere kommer til Hawaii på ferie og har man først været her, så kommer man som oftest igen.