USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Hele verdens madkultur i New York

New York er mere end noget andet sted en sand gryderet af kulturer. I New York findes folk fra hele verden, og de har taget deres madkultur med sig. Alle madkulturer er repræsenteret: indisk, kinesisk, latinamerikansk, fransk, italiensk, mellemøstlig, nordisk, østeuropæisk, afrikansk, japansk, alt. Alt det bedste fra hele verden, tilpasset til vestlige smagsløg eller autentisk og originalt. Og alt dette findes i alle prisklasser og kvalitet.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Verdenskendt mad som stammer fra New York er blandt andet hot dogs, New York cheesecake (ostekage), bagels, waldorfsalat og donuts.

Ud over de mange etniske og traditionelle restauranter i New York, er der mange muligheder for at opleve historisk lokal New Yorker mad, som er blevet til gennem tiden af mødet mellem New Yorks mange folk og kulturer. Traditionen for at blande og opdage nye måder at sammensætte traditionelle retter fortsætter idag på mange nye restauranter i New York.

Restauranter i New York som skal prøves:

Café Orlin, adresse:

41 St. Marks Pl
(mellem 1 og 2 avenue)
New York, 10003 East Village

Café Orlin er et foretrukkent sted at spise morgenmad og brunch i East Village. Restauranten er stor og hyggelig og har en udsøgt menu bestående af både Amerikanske specialiteter og medeteranien inspireret retter. Faster kunder roser Café Orlin for altid at have friske råvare, som er tilberedt til perfection og altid store portioner, så ingen går sultne fra Café Orlin.

Delmonico’s, adresse:

56 Beaver St
(mellem Broad St & William St)
New York, 10004, finans distriktet.

Delmonico’s har en lang historie som en udsøgt restaurant for de rige og fine. Hos Delmonico’s er der et stort udvalg af Amerikanske specialiteter og vine. Restauranten er især kendt for deres velsmagende, velstegte og velhængte bøffer.

Ruby Et Violette, adresse:

457 W 50th St
(mellem 9 Ave & 10 Ave)
New York, 10019 centralby vest.

Ruby Et Violette er en café og et bageri som laver de lækreste småkager og brownies til gaver, bryllupper, fester og bare når man vil forkæle sig selv. Ruby Et Violette siger selv at de laver “verdens bedste småkager” og det vil de fleste nok give dem ret i.

Shake Shack, address:

Madison Square Park
E 23 St & Madison Ave
New York, 10010 Flatiron

Shake Shack er en burger restaurant som startede i 2004 som en såkaldt “roadside restaurant” altså en restaurant ved siden af vejen. De bruger kun lokale råvarer og man kan købe burger, hot dogs, øl, is og så videre.