USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

New England

New England er en region i det nordøstlige hjørne af USA, bestående af nogle de mindste stater i landet.

Allerede tidligt i kolonitiden var New England en af de første regioner som blev bosat udviklet af europæere. Det meste tildig amerikansk litteratur og filosofi stammer herfra. New England er stadig i dag et centrum for uddannelse og teknologi. Desuden tiltrækker New England hvert år mange turister især på grund af regionens smukke natur.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

New England har en spændende natur med bakker og bjerge skabt helt tilbage fra isalderen. Kystlinjen i New England som går fra sydvest ved Connecticut til Maine i nordøst har mange søer og flotte strande. Her findes også nogle af de højeste bjerge i USA, både “White Mountains” og i New Hampshire ligger “Mount Washington”, hvor der i øvrigt er blevet målt den hurtigste vind hastighed i verden.

New England har et mildt klima med mild til varmt vejr om sommeren og kolde vintre. Vintrene er ofte meget kolde og der falder meget sne og med de mange bjerge er New England et attraktivt rejsemål når det gælder skiferie om vinteren.

Når man rejser til New England på ferie er der noget at se og opleve hele året rundt.

New England er kendt for sine markante 4 årstider, fordi naturen og klimaet ændre sig så meget året rundt. Om foråret kan man tage ture rundt i bjergene i bil eller til fods. Om sommeren er de hvide sandstrande populære. Om efteråret er naturen så smuk i sine brune og gyldne farver og når det regner så er det utrolig mange historiske og kulturelle museer at besøge og selvfølgelig mange shopping muligheder. Om vinteren er det som sagt ski i de snebeklædte bjerge det gælder, når man er på rejse i New England.