USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Boston og Massachusetts

Boston er en af de ældste byer i USA og dermed et eftertragtet kulturelt og historisk rejsemål. De mange turister der hvert år besøger Boston, besøger også nogle af de mange museer byen har at byde på. Den lange historie betyder også at Boston har været forrest i udviklingen i forhold til andre byer i USA, blandt andet blev den første offentlige skole startet i Boston og den første undergrundsbane. Boston har også et meget højt uddannelsesniveau på universiteterne og ligger på førstepladsen indenfor udvikling og innovation på en række områder.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Vejret i Boston er lunt og vådt om sommeren med regn ret ofte og temperatur omkring 23 grader. Vintrene er kolde og med sne og omkring frysepunktet.

Når man som turist besøger Boston skal man helt sikkert se et af de mange spændende museer. Boston reklamere selv med at der findes museer for enhver smag, blandt andet et børnemuseum, “Historic New England” altså historiske New England, Isabella Stewart Gardner Museum, Museum of Afro-American History” altså Afro-Amerikansk historisk museum og John F. Kennedy Museet skal også opleves.

Også teater er Boston kendt for. Der findes mange teatre, blandt andet “Cutler Majestic Theatre”, Boston Opera Hus,” Citi Performing Arts Center” og “Orpheum” teatret.

Boston National Historiske Park er også et besøg værd og desuden skal man prøve at tage en tur rundt og følge “Freedom Trail” som er en rød linje rundt i byen lavet af sten, som markere mange af de historiske steder i Boston.

Udover de mange museer og teatre, så er Boston opdelt i kvartere som er meget forskellige og en oplevelse i sig selv at gå fra kvarter til kvarter og se forskellene. Forskellene ligger i de mange forskellige nationaliteter som findes i Boston. Boston er én af de dyreste byer i USA at bo og leve i, men ikke desto mindre er Boston en meget populær by at bo i og der bor mennesker fra hele verden her.