USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Oplev San Francisco’s bakkede gader på Segway

Oplev San Francisco på en ny og anderledes måde på en Segway. En Segway er en mellemting mellem et løbehjul, en cykel og en knallert. Det ligner lidt et løbebånd som vi kender fra fitness, men du skal ikke løbe og ikke cykle. Du står blot oprejst og holder fast i de to håndtag som styre Segwayen.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Og bare rolig, du får en grundig gennemgang hvor du lærer at styre og manurere, inden turen gennem San Francisco’s gader går igang. De arrangerede ture på Segway gennem San Francisco’s bakkede gader varer 2 timer og inden da er der gennemgang og træning i at lære Segwayen at kende, som varer 45 min. Turene har en guide med og er i grupper på omkring 9 personer. Børn over 12 år kan også komme med rundt på en Segway.

Man startede i San Francisco med disse turist ture rundt i byen i 2004, og det er virkelig blevet polulært at se byen på denne anderledes måde, så man skal huske at bestille tid i forvejen.

På turen kommer man til at se og opleve:

- Den lokale kaj og Aquatic Park.

- Fisherman‘s Wharf og dens fiskerihavne.

- Cable Car.

- Ghirardelli Square, som er hjem for lækker chokolade.

- National Maritime Museum og det historiske sejlskibe Hyde Street Kaj

- Fantastisk smuk udsigt over Alcatraz og Golden Gate broen.

- Fisk Alley, Fisherman‘s Chapel, WWII Liberty skib og Submarine Pampanito

- Besøg bag kulisserne, hvor fiskeindustrien, flåde-og skaldyr behandlingen er.

- Se Dungeness Krabbe i den historiske Fisherman‘s Wharf.

Undervejs på turen rundt i San Francisco vil der blive gjort stop mange steder, så man får mulighed for at tage billeder af alle de turist attraktioner man ser og der vil være tid til mad og drikke. På en Segway når man at dække et langt større område på kortere tid end hvis man skulle gå rundt til fods, så det er virkelig en tidsbesparende og så selvfølgelig en sjov og anderledes måde at komme rundt på.