USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Oplev Yellowstone nationalpark

Yellowstone National Park er den ældste national park i USA og er fyldt med oplevelser for backpackere og for hele familien. Den nemmeste måde at komme rundt på det enormt store areal som national parken spreder sig over er ved bil.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

En autocamper kan være en god ide at leje, så kan man nemlig nemt og bekvemt køre rundt i Yellowstone nationalpark og se de mange forskellige naturoplevelser parken har at byde på og desuden kan man indenfor ca. 2 timers kørsel også komme til Grand Teton National Park, Sun Valley, Jackson Hole Wyoming, Snake River og The Salmon River (hvor der er store lækre laks at fange, hvis man er interesseret i fiskeri).

Man kan blandt andet leje an autocamper hos Yellowstone RV udlejning, adresse:

1523 N 25TH E
IDAHO FALLS, ID 83401
Corner of Hitt and Lincoln)
Tel: (208) 535-2500

Der er områder i Yellowstone nationalpark som er lavet til de der kommer i autocamper, hvor man kan parkere i flotte naturlige opgivelser og have adgang til vand, toilet, bådture og fiskeri. For eksempel:

Yellowstone Park KOA (369 sites)
3305 Targhee Pass Hwy
West Yellowstone, MT 59758
(406) 646-7606

og Yellowstone Grizzly RV Park (207 sites)
210 S Electric St
West Yellowstone, MT 59758
(406) 646-4466

Yellowstone nationalpark er den ældste national park i verden og spreder sig over staterne Wyoming, Montana og Idaho. Parken ligger i et område med vulkaner og gejsere, som man kan komme helt tæt på. Desuden kan man i de forskellige dele af parken prøve camping, fiskeri, kano, bjergbestigning og så videre. Parken er smuk og unik hele året rundt. Højsæsonen er om sommeren, så hvis man vil have lidt fred og ro i skoven på sin autocamper tur gennem Yellowstone nationalpark, så er forår og efterår at foretrække.