USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Road trip gennem USA i en klassisk amerikanerbil

Flere har drømmen om en roadtrip gennem USA i en klassisk amerikanerbil, og nogle springer ud i det og udlever deres drøm. Det har fascineret folk til at skrive, synge og lave film om roadtrips gennem USA og især route 66 er kendt.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Route 66 går mellem Chicago og Los Angeles og blev siden 1926 kaldt “Main Street of America”, altså “America’s hovedgade”.

Siden 1950 er route 66 blevet udbygget og udvidet med adskillige andre veje og den originale route 66 findes ikke længere i samme stand. Hvis man vil opleve den originale route 66, så hedder den nu “Historic route 66″, altså “Historiske rute 66″. Selvom vejen ikke længere er i sin oprindelige stand, så findes der stadig rigtig mange små hoteller, restauranter, kiosker, benzinstationer og så videre langs route 66, som stadig kan leve på at folk stadig gerne vil køre roadtrip på route 66.

3 ting at huske ved billeje i USA:

  1. Sammenlign priser et par steder inden du beslutter dig for hvor du vil leje bil.
  2. Det kan være en god ide at leje en GPS hos biludlejeren, hvis du ikke selv har en med.
  3. Sørg for at der er ansvarsforsikring inkluderet når du lejer en bil hos biludlejning i USA

Når du skal vælge den bil som du vil køre igennem USA i, så findes der mange biludlejning firmaer, som alle har forskellige bilmodeller og priser. De biludlejning firmaer vi kender fra Danmark, såsom Hertz, Avis og Budget er også at finde i USA. Hvis det skal være en rigtig klassisk amerikanerbil som du vil leje hos biludlejning, så kan Capital Dream Cars, LLC være et godt sted at kigge. De har følgende adresse:

1600 Tysons Boulevard
Suite 800
McLean, VA 22102
Tel: 703.785.9357
Email: info@capitaldreamcars.com

Der er som sagt mange ruter at vælge imellem når man skal planlægge sin roadtrip gennem USA, og Death Valley som ligger i det sydvestlige USA ved Californien og Nevada er også en eftertragtet oplevelse. Death Valley er en kæmpe stor ørken med rekord høje temperature, som er omgivet af bjerge. I Death Valley ligger en meget stor national park, hvor der er guidet ture, hvor man kan opleve det specielle ved Death Valley, nemlig det specielle dyreliv og planteliv  som kan overleve i sådan en ekstrem ørken. De guidede ture er mulige fra november til april måned. I Death Valley bor og lever en stamme af indianere som hedder Timbisha. Indianer stammen har eksisteret i Death Valley gennem de sidste 1000 år.

Sydstaterne er også en del af USA og USA’s historie som mange gerne vil opleve med egne øjne. Sydstaterne kendes af mange for tidligere undertrykkelse af de sorte og for borgerkrig. Der var borgerkrig mellem sydstaterne og det nordlige USA efter Abraham Linkoln kom til magten. Selvom borgerkrigen for længst er slut, er det stadig uenighed mellem sydstaterne og det nordlige USA. Sydstaterne tæller Louisiana, Mississippi, Alabama, Georgia og Tennessee.

De billigste tankstationer i USA er blandt andre:

  • Arco
  • Rotten Robbie
  • Pilot
  • Tesaro
  • Valero

Når man planlægger og starter sin roadtrip, kan man leje en bil efter man er ankommet til USA. Der findes mange steder hvor man kan leje bil, både en klassisk amerikanerbil og også almindelige biler. Bilerne kan lejes på uge eller månedsbasis, afhængig af hvor længe man planlægger sin roadtrip skal vare. På vejen gennem USA er der utallige hoteller hvor man kan overnatte for bare en enkelt nat og utallige fast food restauranter hvor man kan købe hurtig og billig mad.

Det er et godt tips at huske at tanke bilen op ved de billige tankstationer og helst gøre det inden man kører ind i en national park, som der findes mange af rundt omkring i USA. I national parkerne er benzinen ofte meget dyrere.