USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Yellowstone

Yellowstone national park blev oprettet hel tilbage i 1872 og er faktisk den første national park både USA og i verden. Parken ligger hovedsageligt i staten Wyoming, men går også ind i staterne Montana og Idaho. Yellowstone dækker et landområde på 8980 km2 hvor der både er unikke dale, bjerge, smukke søer og floder.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Parken byder på mange spændende naturoplevelser for hele familien og for de der er interesseret i camping, natur og dyr. Af dyr som kan opleves i Yellowstone national park kan nævnes bjørne, ulve, elge og bison.

Der er desuden fantastiske varme kilder og gejsere.

I Yellowstone er der rig mulighed for at prøve både sejle i kajak, ride på heste og muldyr, der er cykeludflugter og kamerature, der er safariparker med guidet ture og rafting. Der er både stilsommelige naturoplevelser med tid til fordybelse og mere vilde natureventyr.

Når man besøger Yellowstone vil man også se og opleve anderledes og eksotiske blomster og planter som ikke stammer fra USA. Et besøg i Yellowstone national park er en unik naturoplevelse hvor man vil få indblik og kunne se dyr, planter og natur fænomener som er svære at finde andre steder i verden.