USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Seljtur i Florida

Har du drømt om at sejle ud i solnedgangen? I det varme og eksotiske Florida keys kan man leje en sejlbåd og sejle ud og se solnedgang, koral rev, prøve at snorkle i det krystal klare vand og så videre. For de erfarne sejlere er det jo bare at leje en båd, men for de der har drømmen men ikke erfaringen i at sejle, kan man enten leje en båd med kaptajn eller man kan tage et sejlkursus på båden og lærer selv at sejle.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Sejlbåd udlejning inkluderer ofte sejlteknik træning og turene arrangeres for par eller for grupper af 4-6 personer.

Man kan bestille ture lige fra 1 dags til en uges ferie på en båd, hvor man lærer at sejle, hvor man kan slappe af og nyde livet, svømme og opleve livet til vands. Man får også mulighed for at se delfiner, havskildpadder og andet dyreliv i det helt utrolig klare vand.

Firmaet ‘Florida Keys Sailing’ har specialiseret sig i at udleje både med sejl instruktion. Du finder dem på:

Florida Keys Sailing
35th St Bayside, MM 49
Marathon, FL 33050
Tel: 305-731-8105

Priserne kommer an på hvor mange personer, hvor lang tid man vil leje sejlbåden og hvilken type båd det skal være. For eksempel koster 2 dage med 1 overnatning på båden for 2 personer omkring 9500 dkk. På de fleste både man lejer i Florida keys er inkluderet radio, tv, telefon, redningsveste, microbølgeovn og bad.

Hos Florida Keys Sailing siger de selv at det er en enestående oplevelse at lære at sejle i Florida og at det er en oplevelse for livet.

En aften sejltur for at se solnedgangen hvor der er drikkelse inkluderet og man kan tage en picnic kurv med koster omkring 330 dkk hos Vinoy Resort Marina, adresse:

501 Fifth Avenue NE
St. Petersburg, FL 33701
Tel: (727) 894-7245

Florida Keys ligger omkring 1 times kørsel fra West keys i USA og cirka 2 timers kørsel fra Miami. I Florida er der altid godt vejr, men den bedste sæson til at sejle ud er marts, april og maj måned og så igen i november og starten i december. Det koldeste tidspunkt i Florida er i dlutningen af december, januar og februar.