USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Sol, strand og det gode liv i utrolige Miami

Miami er et afslappet sted med sol, utrolige strande, barer og en helt speciel arkitektur i Art Deco stil. Dagen starter tidligt i Miami hvor rigtig mange mennesker løber sig en tur om morgenen, mens andre er på vej hjem fra en tur i byen. I Miami er der altid åbent og der sker altid noget.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Til frokost skulle du prøve Joe’s Stone Crabs (som ligger på: 11 Washington Avenue), som har en lang historie og som servere de lækreste friske krabber med sennepssauce til. Det er populært, så vær forberedt på at skulle stå i kø.

Er du er interesseret i kunst skulle du tage til Biscayne Boulevard mellem 36 og 43 street. Her er samlet mere end hundrede gallerier, og dette kvarter kaldes også “Miami’s design kvarter”. Eller ta’ til Locust Projekt (som ligger på 155 NE 38 vej) og oplev avant-garde kunst.

Du skal også opleve “Little Havana“, som er det latinske kvarter, hvor spansk snakkes mere end engelsk. Her kan man høre og se salsa og hip hop, mens de ældre sidder i gaderne og spiller domino. Det kan anbefales at smage en Cubansk sandwich hos Enriqueta’s Sandwich butik (på 2830 N.E. 2 Avenue).

Om aftenen og om natten er der masser af muligheder hvis man vil ud og se byen eller feste, fordi Miami er fyldt med barer og natklubber. Hvis du vil danse eller høre god musik er det til centrum du skal, men hvis du vil møde kendte og berømte mennesker som går i byen er det til syd stranden du skal (south beach).

Nattelivet i Miami kræver dog ofte at man enten har udseenet med sig og smart tøj og gerne viser lidt hud eller at man har penge eller kontakter. Der er nemlig ofte lange køer til de polulære natklubber, og så kommer man altså kun i betragtning hvis man har én eller flere af det førnævnte at tilbyde.