USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Texas på hesteryg – bo på en ægte texas ranch

Oplev en ægte heste-ranch i Texas.

Hvis du går rundt med en cowboy i maven, er der i Texas faktisk mulighed for at udleve drømmen på helt nært hold. I Texas findes der nemlig en række heste ranches som også har hotel eller bed & breakfast.

Nogle af disse heste ranch hoteller har endda spa og wellness, så mor kan ligge og slappe af mens far og børnene leger comboys ude på ranchen.

Klik her for at købe billige billetter til USA.

Der ligger flere traditionelle ranches i Texas som udlejer værelser som et hotel, hvor man kan tage en uges ferie og i løbet af dage ride på feste og få undervisning i at ride på hest, sejle i kano, og om aftenen se solnedgangen fra terassen og spise en stor texas steak.

Hos Wildcatter Ranch i Texas, USA har de smukke og meget autentiske værelser, til omkring 1200 dkk for 2 dage.

For eksempel hos Wildcatter Ranch, på denne adresse:

6062 Highway 16 South
Graham, TX 76450
Tel: 940-549-3500

På Ranch Cortez som også ligger i naturskønne omgivelser i Texas, USA tilbydes også pige-ture hvor man med alle sine veninder eller med sine søstre eller som mor og datter kan slappe af i 2 dage og nyde massage og ride på heste og få dejlig mad serveret. Eller der er fintess pakke hvor man bestiller en uges fitness ferie med mad, ophold, adgang til fitness maskiner og heste er inkluderet. Disse fitness pakker er populære for par som ønsker en aktiv ferie hvor man lever sundt, får motion og også har det sjovt, og også for hele familier fordi man udover at dyrke motion også får adgang til alle de andre sjove aktiviteter der er på Ranch Cortez. Se mere her:

Ranch Cortez, adresse:
872 Hay Hollar Road
Bandera TX 78003
Tel 830-796-9339
info@ranchocortezcom

Eller prøv Feathered Horse Ranch Bed & Breakfast, som ligger lige midt i det bjergbeklædte land i Texas, hvor der er spa og afslapning når man har lyst til det og rideture på hest i naturen når man har lyst til det. Her er Feathered Horse Ranch Bed & Breakfast, adresse:

1261 Stoneleigh Rd. No.
Comfort, TX 77447
USA
Tel: +1-713-203-8981 eller +1-830-377-1498