USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Værd at opleve i USA

Er man til masser af spændende oplevelser i dette storslåede land, så gælder det fra starten om at planlægge sin rejse godt, så man er sikker på ikke at gå glip af dét, man på forhånd ved, at man bare må opleve. Der skal naturligvis altid være plads til spontanitet, uventede og positive overraskelser, når man er ude at rejse, men ellers er det en klog disposition at få så meget af tilrettelæggelsen på plads så hurtigt som muligt.
Kig dig lidt om og få et par gode idéer…

Rundrejse i Guds Eget Land
Det kan være svært at nå alt det, man gerne vil, hvis man booker en rejse til én bestemt destination. Vælger man i stedet en rundrejse til forskellige stater og/eller byer, får man mulighed for at opleve, hvor varieret og mangfoldigt USA vitterligt er.
Der er masser af transportmuligheder, hvad enten man selv vil køre i for eksempel en autocamper eller en bil, man foretrækker bus eller tog eller noget helt femte. Herudover er det muligt at rejse rundt på egen hånd eller som del af en gruppe, og da der er fordele og ulemper ved begge dele, er det noget, der nøje skal overvejes.
Du kan bl.a. booke rejser til usa her

Besøg din favoritby
For mange er det et must at besøge New York, San Francisco og/eller Los Angeles, som vi alle kender fra en eller anden sammenhæng. Det er dog dig, der vælger, hvad der skal proppes ind i din rejse, så hvis du foretrækker at besøge andre byer, er det helt og aldeles dit valg. Byer som Washington DC, Florida Chicago, Boston. Las Vegas, Dallas har masser at byde på, både med hensyn til seværdigheder og attraktioner, men også hvad angår befolkning, levemåde og kultur.

Store naturoplevelser
Der findes et væld af smukke og imponerende naturparker rundt om i landet, hvor oplevelserne næsten står i kø.
Fra Alaskas vilde og barske natur med store vidder og et helt fantastisk dyreliv til Yosemite med de mange vandfald og de helt fantastiske klippeformationer eller Grand Canyon med den berømte kløft, som mange rejser langt for at opleve.