USA Rejser - Magasinet om rejser til USA. Kig her inden du bestiller din USA rejse.

Vinsmagning i Californien

Hvem kan ikke godt lide et godt glas vin? Prøv vinsmagning i Californien. Vinmarker, vinture og vinsmagning er der gode muligheder for at prøve og opleve rundt omkring i Californien, såsom i Napa Valley, Sonoma og Mendocino og også i Sacramento og San Diego.

Klik her for at købe billige billetter til Californien.

Faktisk er vinsmagning blevet så populært i Californien at man mange steder skal booke tid på forhånd og også helst hotel, for at være sikker på at kunne komme ind.

I takt med at flere kommer for at smage og købe vin er den generelle kvalitet på vinene også steget. Mange af vinproducenterne producerer også vin til eksport til resten af verden, og der er altså mulighed for at se store vingårde.

På vingårdene er der ofte mulighed for at købe flotte gaver med hjem og endda mulighed for bryllup flere steder, som mange vælger pga. den rolige og romantiske stemning. Og romantisk vil et bryllup blive mellem vinen på én af de mange vingårde i Californien.

Tænk at nyde et glas vin og et godt måltid på en vingård i Californien mens solen går ned over vinmarkerne, meget bedre bliver det ikke.

Besøg for eksempel Blue Victorian familie vingård, adresse:

5071 Suisun Valley Road,
Suisun Valley California.

eller Coyote Canyon vingård, adresse:

799 Cole Road
Aromas, CA 95504
tel. +18317267074

eller Pessagno vingård, adresse:

1645 River Road
Salinas, CA 93908

Californsk vin er velkendt og anderkendt på verdensbasis, og har fået sit gode omdømme på grund af de gode druerog den gode og næringsfulde jord Californien har. 90 % af den vin der produceres og eksporteres fra USA kommer fra Californien.